Paketimi Remex

Rreth nesh

Shanghai Feiyu paketimit makineri Co, Ltd, themeluar në 2008, i është kushtuar numërimit dhe paketimit prodhues makineri. Përmes viteve të përpjekjes së zellshme për kërkimin teknik dhe promovimin e cilësisë, Feiyu- Pack është bërë një prodhues dhe distributor i makinerive të paketimit profesional në Azi.

Produktet kryesore


Makinat e numërimit të pjesëve të vogla

Paketimi i Paketimit të Pajisje të Paketimit

Numërimi 1-Mekanike Kjo mënyrë është i përshtatshëm për paketimin e sasisë së vogël (1.1-1pcs / qese), duke përdorur distancën fikse në mes të pajisjes dhe rregullimin e defektit në këtë distancë, në bëni numërimin. Në këtë mënyrë nuk është e përshtatshme për numërimin e madh, ...

Automatik i Paketimit të Numërimit të Boltit të Nutrave Hardware

Hyrje e shkurtër Ky mekanizëm i paketimit me numërimin e bulonave të hardware përdor sistemin e avancuar të kontrollit PLC dhe fotoelektrik, ekranin me prekje në gjuhën kineze dhe angleze, si dhe përfundimin automatik të kodeve të matjes, marrjes së qeseve, mbushjes, vulosjes, prerjes dhe shtypjes. Kjo makinë është një pajisje paketimi e kombinuar, një pjesë është për numërimin dhe ...

Paketimi automatik automatik i vidave me vidë

Paketimi automatik automatik i vidave me vidë

Kjo makinë është e aplikueshme për vidë, arrë, rondele dhe sende të tjera të rregullta të formës, duke adoptuar numërimin e hapësirës dhe ri-inspektimin e fibrave optike, numërimin e fibrave optike, peshimin e kombinuar me numërimin e optikës së fibrave. janë elementë të preferuar. Porositja, numërimi, paketimi dhe printimi automatik mund të ofrojnë gjithashtu. E pajisur me ...

Kontakti

Nëse keni ndonjë pyetje, lutemi na tregoni. Ne do t'ju përgjigjemi brenda orëve 12

Klientët tanë me vlerë

  • Logo e Klientit
  • Logo e Klientit
  • Logo e Klientit
  • Logo e Klientit
  • Logo e Klientit