Remex Packing

за нас

Шангај Feiyu пакување машини копродукции, Ltd, основана во 2008, е посветен на броење и пакување машини производителот. Преку години на трудољубив напор за техничко истражување и промоција на квалитетот, Feiyu- Pack стана професионален производител и дистрибутер на машини за пакување во Азија.

Главни производи


Машина за броење на делови

Мала торба Хардвер делови броење Пакување машина

Машинска машина за броење на машини за броење на кутијата со мала торба 1-принцип за броење на машини за броење 1.1-Механички броење Овој начин е погоден за пакување на мала количина (1-12pcs / bag), користејќи го фиксираното растојание помеѓу приклучоците и прилагодување на преградата на ова растојание направете го броењето. Овој начин не е погоден за големото броење, ...

Автоматско прицврстување на машината за пакување на машината за пакување

Краток вовед Овој хардвер машина за пакување на завртки со завртки завртка го прифаќа напредниот PLC и фотоелектричен систем за контрола, екран на допир на кинески и англиски јазик, и автоматско комплетирање на мерењата, правење вреќи, пополнување, запечатување, сечење и печатење на кодови. Оваа машина е комбинирана опрема за пакување, еден дел е за броење и ...

Професионална автоматска завртка за броење машини за пакување

Професионална автоматска завртка за броење машини за пакување

Оваа машина е применлива за навртки, орев, мијалник и други редовни облини, прифаќање на пребројување на пресекот и оптоварување на оптички влакна, пребројување на фибер оптика, пондерирање во комбинација со броење на фибер оптика. Силно запечатување, мазна и елегантна форма на торба, висока ефикасност и издржливост се претпочитани елементи. Автоматско нарачување, броење, пакување и печатење, исто така, може да понуди. Опремен со...

Контакт

Ако имате какви било прашања, Ве молиме Дајте ни да знаете. Ние ќе ви одговориме во рамките на 12 часови

Нашите ценети клиенти

  • Клиентот логото
  • Клиентот логото
  • Клиентот логото
  • Клиентот логото
  • Клиентот логото