Remex Packing

Tentang Kami

Shanghai Feiyu mesin bungkusan Co., Ltd., ngadeg di 2008, geus devoted ka cacah jeung paking produsén mesin. Ngaliwatan taun usaha getol dina ieu panalungtikan teknis na promotion kualitas, Feiyu- Pek geus jadi produsén mesin bungkusan profésional sarta distributor di Asia.

Main Produk


Bagian leutik cacah Mesin

Leutik Kantong Hardware Bagian cacah Mesin Packing

bagian pakakas teuas kantong leutik cacah paking mesin 1-cacah prinsip mesin packing 1.1-Mechanical cacah cara Ieu cocog pikeun paking kuantitas leutik (1-12pcs / kantong), ngagunakeun jarak tetep antara fittings, tur saluyukeun ngalieurkeun ka jarak ieu, keur nyieun golongan cacah. cara kieu teu cocog jeung cacah badag, ...

Otomatis Hardware Nut baud cacah Mesin Packing

Perkenalan ringkes hardware nut baud mesin cacah packing ieu adopts nu canggih purwakarta sarta sistem kontrol photoelectric, layar toél dina duanana Cina jeung Inggris, jeung parantosan otomatis tina ukuranana, pembuatan kantong, ngeusian, sealing, motong na Konci percetakan. mesin ieu mangrupa parabot paking digabungkeun, salah bagéan nyaéta pikeun cacah tur ...

Profésional otomatis screw cacah Mesin Packing

Profésional otomatis screw cacah Mesin Packing

mesin Ieu lumaku pikeun screw, nut, washer jeung item bentukna biasa sejen, nganut dipasing cacah jeung serat optik ulang inspeksi, serat optik cacah, weighting digabungkeun jeung serat optik counting.Solid sealing, lemes jeung elegan bentukna kantong, efisiensi tinggi na durability nu pikaresep elements.Automatic nyusun, cacah, packing sarta percetakan ogé bisa nawiskeun. Dilengkepan ...

Taros Kami

Mun anjeun mibanda patalékan, Mangga Marilah urang nyaho. Urang Badé Waler Anjeun Dina Jam 12

Klién kami hargana

  • klien Logo
  • klien Logo
  • klien Logo
  • klien Logo
  • klien Logo