Remex Packing

Babagan awake dhewe

Shanghai Feiyu packaging machinery Co., Ltd., didegaké ing 2008, wis ditunjuk kanggo counting lan pengepakan mesin Produsèn. Liwat taun gawean teknis lan riset teknis, Feiyu- Pack dadi pabrik pabrikan lan distributor mesin kemasan profesional ing Asia.

Produk Utama


Mesin Pengirangan Cilik

Bagasi Hardware Hardware Bag Kecil

Cacah mesin bagéan sing dikira ngitung mesin pengepakan 1-Counting prinsip mesin pengepakan 1.1-Mechanical counting Cara iki cocok kanggo packing jumlah cilik (1-12pcs / tas), nggunakake jarak sing tetep antarane fitting, lan nyetel baffle kanggo kadohan iki, nggawe count. Cara iki ora cocog karo pancacahan gedhe, ...

Mesin Pengemas Mesin Bolt Otomatis

Brief Pengenalan Mesin kemasan cacat mesin baut iki nganggo sistem kontrol PLC lan fotoelektrik sing canggih, layar sentuh ing basa Tionghoa lan Inggris, lan completion otomatis pengukuran, pembuatan tas, pengisian, penyegelan, pemotongan, lan kode pencetakan. Mesin iki minangka peralatan pengepakan sing digabung, siji yaiku kanggo ...

Mesin Screw Counting Profesional Otomatis

Mesin Screw Counting Profesional Otomatis

Mesin iki ditrapake kanggo skrup, kacang, mesin cuci lan barang-barang reguler sing liyane, diadopsi ngétung jarak lan optik serat maneh, ngétung serat optik, bobot dikombinasikaké karo cacat serat optik. Penyegelan padat, bentuk tas lancar dan elegan, efisiensi tinggi lan daya tahan minangka unsur sing disenengi. Urutan, counting, packing, lan printing otomatis uga bisa ditawarake. Dilengkapi karo ...

Contact Us

Yen sampeyan duwe pitakon, monggo wenehi ngerti. Kita Bakal Jawab Sampeyan Ing Jam 12

Klien Kita Value

  • Logo Klien
  • Logo Klien
  • Logo Klien
  • Logo Klien
  • Logo Klien